FEGYVERTÁROLÓK

A fegyvertárolók, acélból készült, biztonságos szekrények, amelyek lőszerek és lőfegyverek tárolására alkalmasak.

Mindenféle lőfegyvert biztonságban kell tartani

Hogy a jogosulatlan személyek és minden bizonnyal gyermekek ne férhessenek hozzájuk. Ezért tanácsos gondoskodni arról, hogy a fegyverzárat felépítésekor gyermekektől elzárva állítsák. A Rottner-nél a professzionista tűzfegyver tulajdonosok, lövészek és vadászok olyan fegyverszekrényeket találnak, amelyek megfelelnek a törvénynek. Nem számít, ha Ön a hosszú fegyverek, kézi fegyverek és / vagy lőszerek tulajdonosa - általunk megtalálja a megfelelő szekrényt az adott fegyver típusához. De az Ön dolga az, hogy tartsa bezárva! Tűzfegyver szekrényeket, kézifegyver szekrényeket és lőszer szekrényeket kínálunk minden méretben és biztonsági szintben. 

Tárolja tűzfegyvereit és lőszereit a törvényeknek megfelelően az egyik tesztelt és tanúsított fegyverszekrényünkben. 

Waffenschrank
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/117 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/117 termék

Oldal
oldalanként

A biztonságos tárolás, más elemekkel együtt - például a fegyverek megfelelő kezelésének képessége mellett - a fegyverekről szóló törvény megbízhatóságának része, amelynek előfeltétele a fegyverekről szóló dokumentum megszerzése.

Ha ennek a megbízhatóságnak egy része se áll rendelkezésre, vagy elveszíti a fegyver használatának engedélyét, ami a fegyverútlevél megszerzésének elmulasztásához vagy visszavonásához vezethet - és ezáltal fegyvereinek elvesztéséhez is.

Alapvetően a fegyvereket biztonságban kell tartani a jogosulatlan felhasználás ellen.

Tárolja tűzfegyvereit és lőszereit a törvényeknek megfelelően az egyik tesztelt és tanúsított fegyvertároló szekrényünkben/széfben.

Ez magában foglalja azokat az intézkedéseket, amelyek védelmet nyújtanak a jogosulatlan, erőszakos hozzáférés elől, például betörés esetében bizonyos helyiségekben, tárolóhelyiségekben, riasztórendszerek lopása ellen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Különös tekintettel az illetéktelen felhasználásra - jogosulatlan szobatársak (különösen gyermekek) vagy törvényesen tartózkodó személyek (véletlenszerű hozzáférés munkások, látogatók stb.) esetében a "belső védelem" megfelelő kell legyen a "külső védelemmel" például üvegtáblákkal zárt puskaszekrényben tárólja fegyvereit, vagy a fegyverek dekoratív célokra a falon lévő zárható puskatartókban vannak elhelyezve, stb. Mindkét területen ("külső és belső védelem") biztonságban kell tartania a helyiségek vagy a tárolók kulcsait. A fegyvertároló, a lakásban, házban stb. elhelyezése nagy szerepet játszik. Például egy egyszintes lakás, amely nem rendelekezik az ablakokon rácsokkal és a bejárati ajtón nem talalható egy biztonsági zár, ilyen esetben fegyverei nagy veszélyben vannak. Vagy, például a "belső védelem" sokkal magasabb az olyan lakásoknál amelyek a 3-ik szinten találhatóak és amelyek betörésbiztos ajtóval rendelekeznek.

Például, fegyvertároló acélszekrények vagy fegyvertároló széfek a jogosulatlan felhasználás elleni védelemre képesek. Ezek úgynevezett "külső és belső védelmet" képviselnek. Ha ilyen eszközöket használnak, akkor a lakás vagy ház betörés elleni biztonsága nem lesz olyan nagy.

Akár ha, egy vagy több fegyverről van szó, azokat biztosítani kell, másrészt a veszélyesebb kategóriákat nagyobb biztonságban kell tárolni, mint a kevésbé hatékony fegyvereket vagy a kevésbé veszélyes kategóriákba tartozó fegyvereket. Például a kézi fegyverek kielégítő őrzési intézkedései nem elegendőek a légnyomású fegyverekhez viszonyitva.

Képesek befolyásolni a fegyverek és lőszerek biztonságos tárolására vonatkozó követelményeket. Különbség van abban, hogy a fegyvertulajdonos egyedül lakik-e egy lakásban, vagy több szobatársa van, főleg gyermeke. Ha például egy személy otthon van egyedül, akkor megtörténhet, hogy a pisztoly a nyitott éjjeliszekrényben van tárolva, viszont ha, a lakásban több személy tarzózkodik akkor nem megengedett az, hogy a fegyvert az éjjeli szekrénybe vagy más nyitott helyen tárolja.

Egyes médiajelentésekkel vagy véleményekkel ellentétben ez továbbra is megengedett, bár természetesen a biztonságos őrizet minden tulajdonságát meg kell adni. A kézifegyverhez való gyors hozzáférés érdekében védelmi célokra javasolt egy érzékelő (Sensor) vagy egy Speedy fegyvertároló széf használata. Kérdezze fegyver forgalmazóját ezekről a speciális széfekről.

Ez a rövid információ nem terjed ki a téma minden szempontjára, például a fegyverek több ember általi együttes tárolására egy tartályban, széfben (például két házastárs - mindkettő fegyverengedély tulajdonos - kézifegyvereiket egy közös fegyverszekrényben tartják), a fegyverek nem biztonságos "elrejtése" tárolása gépjárművekben, autókban – ezeket a lehetőségeket rendkívül problematikusnak ítélik meg a közigazgatási bíróság ítélkezési gyakorlata alapján - minden egyes esetre vonatkozó döntő nyilatkozatokat tesznek.

Search engine powered by ElasticSuite