Fizetési módok

A Rottner Tresor-nál csak előre lehet fizetni. Amint megkapjuk  a bankszámlánkra a pénzt, megrendelését azonnal küldjük. Ha van lehetősége, elküldheti nekünk a fizetési igazolást a rendelés gyorsabb feldolgozása érdekében. A rendelés feldolgozását követően megrendelési visszaigazolást küldünk. Mindegyik fizetési módszerünk biztonságos.

A Rottner Tresor GmbH elérhető fizetési lehetőségei a következők:

  • Banki átutalással
  • Bankkártyával
  • Pay Pal-on keresztűl

 

Bank adatai:

Rottner Tresor GmbH
Oberbank AG, Frankenmarkt
Adoszám : ATU69719735
BLZ 15097
Számlaszám. 4671 0147 61
IBAN:  AT421509704671014761
Swift kód: OBKLAT2L

 

Banki átutalás/fizetés:

  oberbank

Az össz összeget előre kell kifizetni, közvetlenül a bankszámlánkra, átutalással. Azonnal feldolgozzuk megrendelését. A fizetés/pénz megérkezése után megrendelését elküldjük. Ha gondolja, küldhet nekünk egy fizetési igazolást a rendlés gyorsabb feldolgozása érdekében.

* Tessék mindig  meg adni a rendelési számot ahoz, hogy össze tudjuk kapcsolni az Ön álatal kifizetett összeget  a helyes rendeléssel.

Bankkártyás fizetés az mPAY24-en keresztül: 

  mpay24

  • Biztonságos, megbízható és egyszerű fizetési módszer.
  • Magyarországon található  legnagyobb bankok támogtaják.
  • A kifizetett összeget közvetlenül a számlakivonatában láthatja.
  • Könnyű fizetés módszer táblagépen vagy okostelefonon keresztül az mPAY24 segítségével.

 

PayPal fizetés

  PayPal

Ha úgy dönt, hogy PayPal-on keresztül fizet, a megrendelést követően Ön azonnal át lessz irányitva a PayPal oldalára. Itt regisztrálhat új fiókot, vagy bejelentkezhet a meglévő PayPal felhasználónévvel, és megerősítheti a fizetést. A PayPal segítségével csupán, néhány kattintással kifizetheti  a kivánt terméket. A fizetés után visszaigazolást kap tőlünk. Hitelkártyájával is fizethet a PayPal-számlán keresztül.