Impresszum

 
Rottner Tresor GmbH
Thern 17
4880 St. Georgen i.A.
Österreich
 
Ügyvezető igazgató: Andras Gruber
Adószám: ATU69719735
 
Tel: +36 1 550 7322
E-mail:  iroda@rottner-security.hu

Kérdéseivel, panaszával felkeresheti ügyfélszolgálati irodánkat a fenti telefonszámon és/vagy e-mail címen.

Panasza olyan termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos, melyet online vásárolt? Ha igen, panaszát benyújthatja az alábbi, az Európai Bizottság által rendelkezésre bocsátott portálon is: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Felelősség

Az ügyfél a jelen weboldalt kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy A Rottner Security Romania SRL (továbbiakban: Szolgáltató)  nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően. A Szolgáltató kizár minden felelősséget a weboldal használói által tanúsított magatartásért. Az ügyfél teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.
A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. A Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a weboldalon, valamint a weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak.  A weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek magáncélú, más weboldalon, illetve nyomtatványokban történő felhasználása a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.  

Rottner Tresor GmbH 

Magento - Onlineshop made with ♥ by CopeX GmbH