KULCSTÁROLÓK

Költséghatékony megoldást kínálunk a kulcsok rendszerezett tárolására. A Rottner kulcskazetták és kulcsszekrények sokféle méretben készülnek, minden igényt kielégítő biztonságos tárolást tesznek lehetővé.

Függetlenül attól, hogy kulcsszéfet vagy kulccsszekrényt vásárol, itt a Rottner weboldalon képesek vagyunk minden igényre megfelelő megoldást találni. Széles válaszkörű kulcsszéfeket kínálunk háztartási, kereskedelmi és ipari használatra.

Vásárolja meg a kulcstároló széfet még ma

Itt megtalálja a megfelelő kulcsotároló széfeket, minden ízléshez és költségvetéshez. Különböző kínálatunk a kiváló minőségű csúcsmodellektől a költségvetési lehetőségekig terjed.

Schlüsselaufbewahrung
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1 elem

oldalanként
 1. Rottner kulcstartó Quer zöld
  Rating:
  0%
  • Súly KG 0.05
  6 859,00 Ft
  ÁFÁ-val és ingyenes szállítással
  2-3 napon belül szállítható
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1 elem

oldalanként

A kulcskeresés idegesítő és zavaró. Ajtókulcs nélkül nem tud bejutni a házba, az irodakomplexum kulcsának nem találása még rosszabb következményekkel járhat.

Számos személy biztonságos letétbe szeretné helyezni a kulcsot/kat, amikor a házukat elhagyják. Egyes esetekben azért, mert egy barát vagy rokon meglátogathatja, vagy csak biztonsági okokból szeretnék a ház kulcsait biztonságos helyen tartani. Végül is, bármikor elveszítheti a kulcsát hazafelé haladva.

A nagy intézmények néha több ezer kulccsal rendelkeznek. Hol kell őket tartani?

Sok hasonló kérdés merül fel, de vannak válaszok is! A megoldás a Rottner weboldalon található, valószínűleg szinte minden kulcs problémára! Ami nagyon vonzó, az a lehetséges megoldások sokfélesége! 92 termék közül választhat, amelyek egyedi problémákra voltak kialakítva. Mérsékelt áraktól kezdve, praktikus kulcskazetták vásárolhatók, amelyek elegendők otthoni használatra vagy kis irodákban. A többfalú, kiváló minőségű acél tűzvédelemmel ellátott kulcstároló széfek, mint például a Rottner STS 1300 Premium, ideális olyan létesítményekhez, amelyek több ezer kulccsal rendelkeznek. A Rottner számos vonzó és rendkívüli megoldást kínál!

Például, itt található a Rottner kulcstároló rendszer amely mechanikus zárral redelkezik, sőt időjárásálló is. Eső vagy vihar estén, a kulcsok biztonságban vannak és Ön nyugodtan bejuthat a házba! A kulcstároló ideális idős vagy betegek számára, akiket gondozni kell. A kulcsot biztonságban lehet tartani, védve van az esőtől és a viharoktól, az esetékes személy megtalálja bármikor, de az idegenek számára nem elérhető! A kulcstároló kültéri falra szerelhető.

Meggyőző a kulcskezelő rendszer is, amely különösen kényelmes szállodák, garázsok, ingatlankezelő társaságok számára nyitvatartási időn kívül.

Néhány példa, amely által a Rottner kizárólagos megoldásokkal rendelkezik az Ön számára. Kicsi vagy nagy, akár tíz, akár több ezer kulcsnak, akár kulcskazetta, akár elemmel működtetett kis széf, mechanikus zárral vagy kóddal, elektronikus zárral vagy biometrikus zárral, falra szerelhető vészhelyzeti kulcsdoboz, bármit is keresnek, a Rottner-nél óriási a választék! És arra is lehetőséget kínálunk, hogy megtalálja a megfelelő kulcstárolót, amely végül biztonságba tartsa az Ön kulcsát (ait)!