KULCSTÁROLÓ KAZETTÁK

Helyettesítik a falon található klasszikus kulcstartókat

Még egy nagyon előnyös lehetőség az olyan kulcsok számára, amelyek a házban véletlenszerűen szét vannak szorva. Az elveszett kulcsok keresése véget ért! A művelet nagyon egyszerű.

Csak vegye a kulcsot és tegye a kulcstároló kazettába. Kérjük, tegye ezt szokássá és akkor a bosszantó kulcskeresés örökre véget ér. A kulcsokat biztonságosan tárolhatják a hengeres zárral rendelkező kulcstároló kazettába az illetéktelen hozzáférés elől. Akkor csak annyit kell tennie, hogy egy kulcsra vigyázzon, amely nyitja a kulcstároló kazettát. A kulcstároló kazetták acélból készülnek és falra szerelhetők. Nagyon praktikus irodákban és otthonokban egyaránt.

Továbbra is az elveszett kulcsokat keresi, segítünk kulcstároló kazettákkal!

Schlüsselkassetten
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

9 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

9 termékek

oldalanként

A kulcstároló kazetták - helyettesíthetik a falon levő klasszikus kulcstartókat! Ugyanakkor, egy jóval  praktikusabb választási lehetőség az olyan kulcsok számára, amelyek a házban véletlenszerűen szét vannak szorva. Az elveszett kulcsok keresése véget ért! A művelet egyszerű. Csak vegye el a kulcsot és tegye a kulcstároló kazettába. Kérjük, tegye ezt szokássá és akkor a bosszantó kulcskeresés örökre véget ér.

A kulcsokat biztonságosan tárolhatják a hengeres zárral rendelkező kulcstároló kazettába az illetéktelen hozzáférés elől. Akkor csak annyit kell tennie, hogy egy kulcsra vigyázzon, amely nyitja a kulcstároló kazettát.

A kulcstároló kazettát csavarokkal lehet rögzítteni a falra; a csomag tartalmazza rögzítőkészletet. A szereléshez alapfokú ismeretekre van szükség. A kulcstároló kazetták acélból készülnek és falra szerelhetők. Nagyon praktikus irodákban és otthonokban egyaránt. A Rottner Security hét különféle méretű kulcstárolót kínál Önöknek. 

A TS 48 Rottner kulcskazetta acéllemezből készül, hengeres zárral rendlkezik, falra szerelhető. Ami vonzóvá teszi az-az egymást követő számozású horgok. Minden kulcs megszámozható, éppen ezért könnyen megtalálható és nem kell keresgélnie a tároló kazettába.

Az SK 10 Rottner kulcstároló kazetta könnyen kezelhető és nagyon praktikus. A horogcsíkok magasság szerint állíthatók, kulcsos zárral rendelkezik, két kulccsal mellékelve.

A Rottner SK 20 kulcstároló praktikus és viszonylag olcsóbb választási lehetőség az olyan kulcsoknak, amelyeket már nem akar elveszíteni. Természetesen a rács horogcsíkjai szintén állíthatók ehhez a modellhez.

Ha több kulcsot kell tárolnia, akkor ajánlott a Rottner TS 93 kulcstároló. Ebben a modellben 93 kulcs tárolható egymást követően, a számozott kampókon. Ez a kulcstároló biztonságos, acéllemezből készült, tartós és praktikus. Falra szerelhető.

Az SK 30-as kulcstároló 30 darab kulcs tárolására ajánlott, amelyeket hat horogcsíkra lehet helyezni és a meglévő rácsba lehet beállítani. A szalagcímkék különböző színűek és egymást követően vannak számozva. Tehát nem merülhet fel a kulcskáosz!

A Rottner SK 40 kulcstároló egy kompakt kazetta, amely egy közbenső fallal rendelkezik és akár 40 kulcs befogadására képes. Természetesen - itt is a horogcsíkok állíthatók a rácsban.

Időnként a hagyományos megközelítés a legjobb. Sokan közülünk még mindig inkább a régimódi módszert választjuk széfjeink vagy kulcsszekrényük megnyittására. Olyan biztonsági megoldásokat kínálunk a kulcsoknak, amelyek kapacitása akár 50 vagy 300 kulcs is lehet. A nagyobb modellek összecsukható ajtókkal rendelkeznek, hogy helyet takarítsanak meg, amikor a széf nyitva van. Az összes kulcsos zárolással rendelkező modell tökéletes falra való felszereléshez.

Győződjön meg a kulcstároló egységeink kiváló minőségéről! Vásárolja meg még ma a kulcskazettát. A kulcsok számától függően a megfelelő kulcsszekrényt megtalálja a rottner-seurity.hu oldalon. tűz- és betörésbiztos kulcsszekrények széles választékát. A rottner-security.hu oldalon található kulcsszekrény segitségével mindig jól szervezett lehett az élete. Ezek a kulcsszekrények nemcsak azt a benyomást keltik, hogy kiváló minőségűek, hanem különféle modellekben és színekben is kaphatók - hihetetlen áron! .

Search engine powered by ElasticSuite