PÉNZTÁROLÓK

A pénzszervezésben az ajánlat változatos, ne hagyj semmit a véletlenre

A Rottner pénzkazetták, pénzérme tálcák, illetve a bankjegy tálcák megoldást nyújtanak a készpénz szállítására, illteve rendszerezésére. Irodai használat esetén a riasztási funkcióval ellátott pénztárfiókok és a bankjegyvizsgálók megfelelő megoldást nyújtanak az illetéktelen hozzáférés ellen. Mint mindenki tudja, a pénz nem játszik jelentéktelen szerepet az életünkben. A pénzt jól kell kezelni és megszervezni. A Rottner különféle lehetőségeket kínál a pénz optimális megszervezésére.

Válogathat: pénztárolót 4 különböző színben, bankjegy tálcákat, érme tálcákat, modelltől függően. Ezek a pénzkazetták aprópénzhez, érmékhez, nyugtákhoz és a pult alatti apró tárgyakhoz alkalmazhatók. Néhány pénztároló szállítófogantyút is tartalmaz. A pénztárolók behelyezhetők a Rottner széfekben is.

Geldorganisation
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/61 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/61 termék

Oldal
oldalanként

Mint mindenki tudja, a pénz jelentős szerepet játszik életünkbe. A pénzt jól kell kezelni és megszervezni. A pénz áttekintése a jó szervezet kezdete. Bármely pénztároló hasznos lehet a pénz tökéletes tárolásához és kezeléséhez.

A Rottner Security különféle lehetőségeket kínál a pénz optimális megszervezésére.

Mindenekelőtt a pénzkazettát érdemes megemlíteni. A Rottner Security 32 különböző modellt kínál.

A kis pénzkazetta egy zárható acéltartály, amely megvédi a bankjegyeket és az érméket az illetéktelen hozzáféréstől. A pénzkazetta kevésbé alkalmas nagyobb pénzösszegek vagy más értékes tárgyak tárolására. De annál praktikusabb, ha kis pénzmennyiségeket biztonságban tudják tárolni, ugyanakkor a pénz bankba való szállítása védett módon történik.

Robusztus felépítése és a hengerzár védelmet nyújt a készpénz számára, otthonában, az irodában, üzletben, vásárlóközpontban vagy akár szállítás közben is.

A Rottner Security különböző színű és formájú pénzkazettákat kínál, biztonságos betétekkel rendelkeznek az érmék és a bankjegyek elválasztása érdekében. A legtöbb pénzkazetta hengerzárral rendelkezik.
A Rottner Gunmaster 1 pisztolytároló kazettát ujjlenyomat olvasó zárral lehet kinyitni. Vagyis csak nyomja meg az ujjával, és a kazetta kinyílik. 60 különböző ujjlenyomat tárolható.

A pénzkazetták összecsukható fogantyúval rendelkeznek, így könnyen hordozhatók. Különböző műanyag betétekkel vannak felszerelve, az érmék és bankjegyek megfelelő elválasztásához.

Tényleg valódi a bankjegy? Ezt a kérdést több mint valószínű, hogy sokan, sokszor már feltették. A Rottner Security praktikus bankjegy-ellenőrzője bizonyosságot nyújt. A hamis pénznek nincs esélye! Üzletekben, a bankjegyellenőrző megtalálja az optimális használatát.

A Rottner pénzvizsgáló ultra ibolya fénnyel működik, és felismeri a bankjegyek fluoreszkáló biztonsági jellemzőit, valamint a hitelkártyákat és az útleveleket is.

Aki engedély nélkül próbál pénzt kivenni ebből a pénztárgépből, a riasztórendszer azonnal bekapcsol. A pénztárfiókok automatikus riasztórendszerrel vannak felszerelve, ugyanakkor érme-, bankjegy- és átvételi rekeszeket is tartalmaznak. Ezek eltávolíthatók, ahoz hogy egyedileg kialakítható legyen a biztonsági riasztás működése.

A pénztárfiókok acéllemezből készülnek, állítható biztonsági zárból és egy csengőből áll. Egy további hengerzár és természetesen az automatikus riasztó ki egészítik ezeket a pénztárfiókokat. A pénztárgépeket a fogantyú alatt található négy gomb működteti.

Mindent egybevetve - praktikus és biztonságos!

A Rottner Security négy különféle modellt kínál.

A pénzérme tálcák nagyon praktikusak. Minden éremnek külön-külön rekesze van. Ez lehetővé teszi a jelenlegi egyenleg közvetlen áttekintését.

Elmúltak azok a napok, amikor órák hosszát kellett eltölteni a pénz megszámolása érdekében. Egyszerűen rendezze az érméket a pénzérme tálcába. Az azonnali áttekintés garantált!

Ez a praktikus pénzérme tálca minden féle területen felhasználható, persze, ott ahol a készpénz fontos szerepet játszik. Üzletek, bevásárlóközpontok, bankok és cégek, valamint éttermek, szállodák és múzeumok részesülhetnek ezen ötletes találmányból!

A Rottner Security 14 különböző változatú pénzérme tálcával rendelkezik. Minden féle éremhez vásárolhat pénzérme tálcákat. Alternatív megoldásként pénzérme sín is kapható, amely rendkívül praktikus!

A pénzérme tálca nem hiányozhat onnan, ahol sok érmét kezelnek.

Mindent egybevetve:
A Rottner Security megfelelő megoldást kínál minden pénzszervezési problémára!