PÉNZKAZETTÁK

A pénzkazetták megvédik a készpénzt az illetéktelen hozzáféréstől

A pénzkazetta kevésbé alkalmas nagyobb pénzösszegek vagy más értékes tárgyak tárolására. A Rottner különböző modellt, különféle színű és formájú pénzkazettákat kínál stabil betéttel az érmék és a bankjegyek elválasztására. Nagyon előnyös, ha kisebb pénzmennyiségeket biztonságban tartunk és például védett módon továbbíthatjuk a pénzt a bankba. A robusztus, erős szerkezete és a hengerzár védelmet nyújt a készpénznek, otthonában, az irodában, társaságban, klubban vagy akár szállítás közben is.

Geldkassette
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

28 termékek

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

28 termékek

oldalanként
  • A kis pénzkazetta egy zárható acéltartály, amely megvédi a bankjegyeket és az érméket az illetéktelen hozzáféréstől. A pénzkazetta kevésbé alkalmas nagyobb pénzösszegek vagy más értékes tárgyak tárolására.
  • A biztosítótársaságok nagyobb összegek vagy értéktárgyak tárolására javasolják a MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező széfek. Ezeket azonban nem lehet szállítani. Javasoljuk, hogy kisebb összegek tárolására használják.
  • A pénz biztonságos szállítása érdekében – pl. bankhoz, kasszához vagy a pénztárhoz a pénzkazetta a megfelelő. A bankjegyek és érmék biztonságos tárolására és könnyű szállítására szolgál.
    • A pénzkazetták különféle színben és méretben kaphatók. Választható színek: kék, piros, fehér, zöld és fekete. Ugyanakkor biztonságos betétekkel rendelkeznek az érmék és a bankjegyek elválasztása érdekében. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, mert automatikusan lehetővé teszi az érmékhez való hozzáférést. Munkatársaink örömmel tanácsot adnak Önnek, és segítenek a döntés meghozatalában. A legtöbb pénzkazetta hengerzárral rendelkezik.

    • Létezik még egy ujjlenyomat olvasó zárral felszerelt termékünk is: a Rottner Gunmaster 1 pisztolytároló kazetta, amely pénztárolóként is használható. Ujjlenyomat olvasó zárral rendelkezik: könnyű kinyitni, csak ujjnyomással. Többet nem kell mérgelődnie, ha elfelejti a kódokat vagy a számkombinációkat, a kulcsok elvesztése többé nem okoz gondokat. 60 különböző ujjlenyomat készlet tárolható.

    • A pénzkazetta hengerzárral zárható - két kulccsal rendelkezik.

A pénzkazetták mindegyike fogantyúval rendelkezik, így könnyen hordozhatók. Különböző műanyag betétekkel vannak felszerelve, az érmék és bankjegyek megfelelő elválasztásához.

Különböző helyeken használható: pénztáraknál, kasszáknál, kisebb üzletekben stb.

Biztonságos helyen: zárható fiókban vagy széfben. Ha nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, akkor mindenképpen el kell rejtenie a lehető legjobban.