Postaládák újságtartóval

POSTALÁDÁK ÚJSÁGTARTÓVAL

Több hely a postaládában a beépített újságtartónak köszönhetően

Nincs több gyűrött levél, újság vagy prospektus! Nálunk beépített újságtartóval rendelkező postaládát talál. A modellek, színek és típusok széles választékának köszönhetően megtalálja otthona számára a megfelelő postaládát. Néhány postaládát állványra is lehet szerelni azért, hogy szabadon álljanak. Függetlenül attól, hogy családi házakban vagy társasházakban laknak - a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek!.

Válasszon széles választékunk közül. Számos elegáns és funkcionális modell vár Önökre.

Briefkasten mit Zeitungsfach
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-20/21 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-20/21 termék

Oldal
oldalanként

Az újságtartóval ellátott postaládák védik a leveleket és a napilapokat a szél és a nem megfelelő időjárás ellen. Akár több lakásosnak, akár egy családi háznak, biztosan megtalálja a megfelelő megoldást. Elegáns modellek széles választékát kínáljuk, minden egyedi igényre

Külömböző anyagok, széles választéka közül választhat: rozsdamentes acélból, acélból, stb. Weboldalunkon sokféle formatervezésű postaládákat talál különböző színekben: szürke, zöld, fekete, fehér. Természetesen nem szabad elfelejteni a rozsdamentes acél változatú postaládát sem.

A formatervezés során készletünket egyszerű modellek képezik - például a Postale postaláda, vagy a Kensington modell, ez már tervezett – design postaláda.

A postaládának nemcsak vizuálisan kell meggyőzőnek lennie, hanem mérete is fontos szerepet játszik - függetlenül attól, hogy keskeny vagy nagy postaládát keres, falra szerelhetőt vagy kerittésre szerelhetőt vagy szabadon álló postaládát - termékcsaládunk számos változatát kínálujk

Újságtartóval ellátott postaládákat fel lehet szerelni állványokra is - ezek megtalálhatók a rottner-security.hu weboldalunkon.