CSOMAGKÜLDŐ POSTALÁDÁK

A csomagküldő postaládának számos előnye van. Ha csomagküldő postaládát vásárol, elfelejtheti azt a gondot, hogy legközelebbi postahivatalhoz csomagküldő postafiókhoz kell mennie. A postaláda kint van a ház mellett pár percre és onnan bármikor a csomagszállító felveheti a csomagot. A csomagot levélként dobják be, amely védve és biztonságban van.  

Küldeményei megtalálják otthonukat a csomagküldő postaládában

A csomagküldő postaláda vásárlása megvédi a levelek, újságok, csomagok formáját - a nedvességtől, a szennyeződéstől és a más idegen személyek hozzáférhetőségi lehetőségétől.

Paketbriefkasten
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként

Az online kereskedelem már régóta nélkülözhetetlen és elérte a magánháztartásokat is. Manapság sok csomagot szállítanak. Használja a Rottner Security csomagküldő postaládákat ahoz, hogy megakadályozza a csomag szomszédban való hagyását, vagy a folyosóra való kerülését, vagy csak egy darab papír megtalálását azzal a kéréssel, hogy vegye fel a kapcsolatot a postahivatallal, ahoz, hogy vegye át csomagját.

A postások vagy a futárszolgáltatók megfelelően kézbesíthetik a csomagokat és Önnek többet nem kell őket keresnie. Rendelje meg most - a csomagküldő postaládát!

A csomagküldő postaládák egy olyan nyílással rendelkeznek, amelybe behelyezhetők a csomagok. A nyílás megakadályozza, a csomagok engedély nélküli eltávolítását.

A dobozokban található megrendelt termékeket be lehet helyezni a csomagküldő postaládába. Ha a csomagküldő postaládában található tárhely elég nagy, több elem is beilleszthető. A címzett két kulccsa rendelkezik, ezért csak a csomagküldő postaládához tartozó kulcsokkal távolíthatja el a küldeményeket - csomagokat, így küldeményei védettek a nem kívánt hozzáférés ellen.

A mellékelt szerelési anyaggal és a már kifurt furatok segítségével könnyen összeállíthatja a csomagküldő postaládát. A horganyzott acéllemezből készült csomagküldő postaláda lopásgátló, megvédi csomagjait a nem megfelelő időjárástól és a szennyeződésektől. A csomagküldő postaláda könnyen használható hengerzárral rendelkezik, két kulccsal zárható/nyíthó.

Kínálatunkban található:

Kicsi és nagy modellek

Csomagküldő postaládák acélból és horganyzott acéllemezből

Ha ezt az adaptert a svájci postaládához szeretné használni, akkor ezt megteheti a Rottner postaláda adapterrel. Az adaptert postaláda nélkül szállítjuk. Rendelekezünk állványokkal is a Rottner postaládák számára - megtalálhatja őket a rottner-seurity.hu weboldalunkon.

A csomagküldő postaláda hengerzárral záródik, két kulccsal rendelekezik.