POSTALÁDÁK ÚJSÁGTARTÓ NÉLKÜL

Levelei tökéletesen védve vannak újságtartó nélküli postaládáinkban

Postaládáink nagy választékát kínáljuk minden formában és színben, beillesztési nyílásokkal és hengerzárral felszerelve. Ha nem kap napilapot akkor több mint valószínű, hogy az újságtartó nélküli postaládát választja. A postaládának azonban nemcsak vizuálisan kell Önt meggyőznie, hanem mérete is fontos szerepet játszik - akár keskeny, akár álló postaládát keres - számos változatot kínálunk. Ügyeljen arra, hogy levelei, képeslapjai és közvetlen küldeményei minden időjárás és idegen hozzáférés ellen védve legyenek. 

Briefkasten ohne Zeitungsfach
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/58 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/58 termék

Oldal
oldalanként

Az újságtartó nélküli postaládákban, az Ön levelei tökéletesen védeve vannak a nem megfelelő időjárástól. Akár több lakásosnak, akár egy családi háznak, biztosan megtalálja a megfelelő megoldást. Elegáns modellek széles választékát kínáljuk, minden egyedi igényre.

Szépitse a házfalát, kertjét Rottner postaládáival. Külömböző anyagok, széles választéka közül választhat: alminíumból, acélból, műanyagból. Weboldalunkon sokféle formatervezésű postaládákat talál különböző színekben: barna, piros, szürke, zöld, fekete, fehér. Természetesen nem szabad elfelejteni a rozsdamentes acél változatú postaládát sem.

A formatervezés során készletünket egyszerű modellek képezik - például a Cesena postaláda, vagy a Eleganza modell, ez már tervezett – design postaláda.

A postaládának nemcsak vizuálisan kell meggyőzőnek lennie, hanem mérete is fontos szerepet játszik - függetlenül attól, hogy keskeny vagy nagy postaládát keres, falra szerelhetőt vagy kerittésre szerelhetőt vagy szabadon álló postaládát - termékcsaládunk számos változatát kínálujk. Minden igénynek és ízlésnek létezik egy postaláda - válassza ki a személyes kedvencét.

Postaládáink hengerzárral záródnak, 2 kulccsal rendelkeznek.

Az újságtartó nélküli postaládákat fel lehet szerelni állványokra is – ezek megtalálhatók a rottner-security.hu weboldalunkon.

Search engine powered by ElasticSuite