POSTALÁDÁK ÚJSÁGTARTÓVAL

Több hely a postaládában a beépített újságtartónak köszönhetően

Nincs több gyűrött levél, újság vagy prospektus! Nálunk beépített újságtartóval rendelkező postaládát talál. A modellek, színek és típusok széles választékának köszönhetően megtalálja otthona számára a megfelelő postaládát. Néhány postaládát állványra is lehet szerelni azért, hogy szabadon álljanak. Függetlenül attól, hogy családi házakban vagy társasházakban laknak - a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek!.

Válasszon széles választékunk közül. Számos elegáns és funkcionális modell vár Önökre.

Briefkasten mit Zeitungsfach
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

21 termékek

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

21 termékek

oldalanként

Az újságtartóval ellátott postaládák védik a leveleket és a napilapokat a szél és a nem megfelelő időjárás ellen. Akár több lakásosnak, akár egy családi háznak, biztosan megtalálja a megfelelő megoldást. Elegáns modellek széles választékát kínáljuk, minden egyedi igényre

Külömböző anyagok, széles választéka közül választhat: rozsdamentes acélból, acélból, stb. Weboldalunkon sokféle formatervezésű postaládákat talál különböző színekben: szürke, zöld, fekete, fehér. Természetesen nem szabad elfelejteni a rozsdamentes acél változatú postaládát sem.

A formatervezés során készletünket egyszerű modellek képezik - például a Postale postaláda, vagy a Kensington modell, ez már tervezett – design postaláda.

A postaládának nemcsak vizuálisan kell meggyőzőnek lennie, hanem mérete is fontos szerepet játszik - függetlenül attól, hogy keskeny vagy nagy postaládát keres, falra szerelhetőt vagy kerittésre szerelhetőt vagy szabadon álló postaládát - termékcsaládunk számos változatát kínálujk

Újságtartóval ellátott postaládákat fel lehet szerelni állványokra is - ezek megtalálhatók a rottner-security.hu weboldalunkon.