Rólunk | Rottner Tresor

a mi tortenetunk

Rólunk

A Rottner Tresor egy osztrák családi vállalkozás, amelyet 1971-ben alapított Heinz Rottner senior. A vállalat jelenlegi vezérigazgatója Heinz Rottner junior, aki évek óta részt vesz a vállalat irányításában és bővítésében az elmúlt 16 évben.

Az üzleti központ St. Georgen im Attergau településen található, a gyönyörű Attersee-tó közelében, ahol  gondoskodunk ügyfeleinkről és partnereinkről.

 

Nemzetközi helyszínek

A Rottner Tresor nemcsak Ausztriában és Németországban képviselteti magát, hanem nemzetközi szinten is nőtt és bővült.

Ebben az időben sikerült új partnerségeket létrehozni, sikerült új és professzionális csapatokat kialakítani, raktárakat építeni és kezelni több mint 6 különböző országban.

Ez a nagy hálózat lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinket a lehető legrövidebb időn belül kiszolgáljuk, és az illető ország megfelelő nemzeti nyelvén tartsuk a kapcsolatot.

Nemzetközi helyszínek

 

Caspatunk

Csapartunk

Jelenleg a 15 fős csapat fiatal és dinamikus hozzáértéssel gondoskodik a magyar piacról.

Számunkra elengedhetetlenül fontos a családi légkör, a barátságosság és a motivált munkamód.

Ez a pozitív hozzáállás  jó hatással van ügyfeleinkre is.

 

Ügyfélorientáció

Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb prioritás. Mindenki biztonságban és kényelmesen érezze magát velünk, és élvezze az egyedi, személyes konzultációt.

Nagy szakértelemmel és az ügyfél kívánságainak figyelembevételével személyre szabott megoldást dolgozunk ki - ez nemcsak boldoggá tesz, hanem speciális szolgáltatásunkat is jellemzi.

Ügyfélorientáció

 

Rottner Outlet Tresore, Waffenschränke, Geldkassetten, Schlüsselkästen

Kiváló minőségű termékek

A biztonsággal kapcsolatos cikkek széles skálája a legkisebb pénzkazettától a legnagyobb acél irodai szekrényig, a kulcsszekrényektől a fegyverszekrényekig terjed.

Kérem keresse bátran a Rottner Tresor-t ha szüksége van minősített, vagy tűzálló széfekre, szállodai széfre, bútorszéfre, fali széfre, irodai széfre, tűzálló értéktárolókra, kulcsszekrényekre, adatvédelemre vagy levélszekrényre

 

Ezek mind a mi termékeink

 

Bizalom

A Rottner Tresor közel 50 éve megbízható név a biztonsági iparban, és ez a tapasztalat előnyös ügyfeleink számára. A biztonsági szektorban töltött évek miatt garantáljuk a cikkek minőségét és az általunk nyújtott hasznos tanácsokat.

Értékeljük a bizalmát, ezért felelősségteljes és diszkrét szolgáltatást biztosítunk Önnek.

A minőség, a biztonság és a diszkréció nagyon fontos számunkra! De nem dicsérjük magunkat! Ez az, amit állítanak rólunk a velünk kapcsolatban álló korábbi ügyfeleink.

 Szeretné olvasni véleményüket? Nem probléma - csak kattintson az alábbi gombra.

Bizalom