Az ügyféladatok biztonsága a Rottnernél

Köszönjük, hogy a Rottner biztonsági terméket választotta! Reméljük, hogy nagyszerű vásárlási élményt kínál weboldalunkon.

A biztonságról beszélve, azon gondolkodott már, hogy mi történik a személyes adataival, ha kijelentkezik és elhagyja az oldalt? Fél a nem kívánt e-mailek elárasztásától vagy bosszantó telefonhívásoktól?

Megértjük aggodalmát, mivel sajnos annyit hallunk az internetes csalásokról és az adatlopásokról. Az a jó hír hogy a személyes adatai biztonságban vannak velünk, nem hagyjuk, hogy az Ön adatai illetéktelen kezekbe kerüljenek.

Az SSL(Secure Sockets Layer) tanúsítványok arra szolgálnak, hogy létrejöhessen egy biztonságos, titkosított csatorna a kliens és a szerver között. Bizonyos információknak, mint a hitelkártya adatok, fiókbelépéshez szükséges adatok és egyéb kényes információk átvitelének titkosítás alatt kell történnie, hogy kizárjuk az adatok kiszivárgását.

SSL tanúsítvánnyal adataink titkosításon esnek át, mielőtt azok Interneten keresztül átvitelre kerülnének. A titkosított adatot csak a célszerver képes lefordítani. Ez biztosítja, hogy a weboldalon megadott adatainkat nem tulajdoníthatják el.

A biztonság fontos számunkra.

Az SSL tanúsítvány láttán a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy a webhelyet egy elismert, jogtiszta cég üzemelteti.