SZÉFEK

A Rottnernél megtalálja a kiváló minőségű széfet személyes biztonsági igényeinek megfelelően.Sokoldalú választékekünk, fegyversekkr Széfjeink kulcsos zárral, elektronikus zárral, mechanikus számzárral, érintőképernyő zárral, ujjlenyomat olvasó zárral rendelkeznek. A biztonságos értéktárolására a megoldás a széf.

Védje dokumentumait és értékeit kiváló minőségű széfjeinkbe

Széfek, bútorszéfek, document szekrények - fedezze fel nálunk a biztonságot ajánló termékeket! Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a helyes választásban és minden kérdésre biztosan megtalálja a megfelelő választ

Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/484 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/484 termék

oldalanként

A Rottner Security-nél megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő széfet, úgy biztonsági mint kivitelezési szempontból. Nem számít, milyen széfre van szükség, több mint valószínű, hogy weboldalunkon megtalálja.

A bútorszéfek vonzóak, helytakarékosak, mivel az ilyen típusú széfek be vannak építve egy bútordarabba, mint pl. egy íróasztal vagy szekrény belső részére. Ha a széf helyesen van rögzítve a bútorok belsejébe vagy az asztalra, akkor az erőszakos eltávolítás szinte lehetetlen. A tolvajnak el kellene vinnie az egész bútordarabot.

A Rottner széfek különféle biztonsági szintekben, osztályokban és ellenállási fokozatokban kaphatók. Kiváló a választék. A széfek betörés elleni és tűzálló anyagból készültek, és biztosítják az értékek vagy dokumentumok biztonságos tárolását. Tehát egyes széfek nem csak a lopások, hanem a tűz ellen is védelmet nyújtanak!

A faliszéfek, amint a neve is sugallja, közvetlenül a falba vannak beépítve. A faliszéfek értéktárgyak tárolására is alkalmasak. A Rottner Security széles választékot kínál különféle méretű és biztonsági szintű faliszéfekből. Természetesen ezek a széfek betörés elleni és tűzálló anyagból készülnek. A falba történő beépítés miatt ennek a terméknek a lopása aligha lehetséges.

Az adatvédelmi széfben például a külső merevlemezeket és a digitális adathordozókat biztonságban tarthatják. Az adatok elvesztése a legtöbb esetben helyrehozhatatlan. A szekrény belsejében a hőérzékeny elektronikus adatok optimális védelmet élveznek tűz, gáz vagy az oltásra használt víz ellen. Termékeket kínálunk mind kereskedelmi, mind magán használatra.

A tűzálló széfek, amint a neve is sugallja, különösen akkor megfelelőek, ha a tűzvédelem kritikus tényező a széf kiválasztásában. A digitális adatokat és a papíralapú dokumentumokat biztonságosan tarthatják a széfben. A kiváló minőségű tűzálló anyagok különféle biztonsági szintekben kaphatók, az alapvédelemtől a hitelesített védelemig, akár 120 perces tűz esetén is biztonságos. Ma már a gyártók arra törekednek, hogy minden igényhez és stílushoz számtalan lehetőség közül lehessen választani.

A Rottner irodai széfek felhasználhatók szállodákban, irodákban és magánlakásokban. Az irodai széfek elegendő tárhelyet biztosítanak a dokumentumok vagy mappák számára. Különböző méretű és biztonsági szintű termékeket kínálunk, hogy az egyéni igényeket kielégítsük.

A bedobós széfnek van egy nyílása, amelyen keresztül bedobható készpénz vagy nyugták. Csak a feljogosított személyek kezelhetik. A bedobós széfek nagyszerűek a bankok, éttermek és egyéb kereskedelmi intézmények számára. Olyan egyének számára is tökéletes, akik nagyobb összegű készpénzzel dolgoznak. Ezek a széfek kiválóan alkalmasak a napi készpénzforgalom biztonságos kezeléséhez.

A szállodai széf kifejezetten a szállodai szobák számára lett kialakítva és olyan szállodaüzemeltetők számára, akik a lehető legnagyobb kényelmet kívánják nyújtani vendégeiknek. A szállodai széfek könnyen kezelhetők, egyedi kóddal nyithatók, így a vendégek igénybe vehetik őket független a recepció nyitvatartásától. Ezek a szállodai széfek természetesen különféle méretben találhatók.

A kulcsok tárolására a Rottner Security különféle megoldásokat kínál, a kulcsszekrényektől a kulcstartókig és a kulcskazettákig. A Rottner Security számos kulcsszekrényt és kulcsszéfet kínál megfizethető áron. A kulcstároló széfek különböző méretben és formában készülnek (1 vagy 2 ajtós), 10 darab tárolásától akár több ezer kulcs tárolását teszik lehetővé.

A Rottner Security függőmappa tároló szekrényei/széfjei helyet takarítanak meg, védelmet nyújtanak a tűz ellen, ugyanakkor biztosítják a fontos dokumentumok és értékek tárolását. A biztonsági zár véd a lopástól, a különféle biztonsági szintek megfelelnek az egyéni igényeknek.

A Rottner acélból készült pénzkazettákat kínál, amelyek hasznos eszközök a pénz tárolására és szállítására. Különböző igényekhez különböző megoldások találhatók!

A Rottner Security-nél található fegyverszekrények/széfek alkalmasak a fegyverek tárolására. Ezekben a szekrényekben/széfekben biztonságosan elhelyeznheti fegyvereit és a hozzátartozó lőszert az illetéktelen személyek és gyermekek elől! Ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek a fegyverek illetéktelen kézbe kerülve akár emberélet kioltására is alkalmasak! Érdemes megelőzni a bajt, egy biztonságos fegyverszekrény választása által!

Röviden:Ha megnyugtató és biztonságos tárolást keres az értéktárgyai számára, akkor a Rottner Security a megfelelő hely arra, hogy megtalálja amit keres!