BEDOBÓS SZÉFEK

A Rottner weboldalunkon behelyező nyílásokkal ellátott bedobós széfek találhatóak. A bedobós széf esetén, nyugtákat vagy készpénzt a nyíláson keresztül helyezzük be. Az iratok letétbe helyezése után egy speciális mechanizmus megakadályozza az értéktárgyak eltávolítását. A hozzáférés csak kulcs segítségével lehetséges. A bedobós széf a pénzt, a documentumokat és az értéktárgyakat biztonságosan tárolja.

Találja meg nálunk a megfelelő bedobós széfet és vásárolja meg még ma

Képzett személyzetünk segítséget nyújt Önnek a megfelelő széf megtalálásához.

Einwurftresor
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/51 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/51 termék

Oldal
oldalanként

A bedobós széfeket készpénz, pénzérmék, fontos dokumentumok, papírok tárolására lehet használni. Ha az értéktárgyakat, a bedobós széf nyílásán keresztűl helyezik el, utánna lehetetlen azokat eltávolítani a résen/fiókon keresztül. A dokumentumokat vagy a pénzt csak az a személy veheti ki, aki rendelkezik a széf kinyitására egy kulccsal vagy a helyes belépőkóddal.

A bedobós széfek védelmet nyújtanak a dokumentumok/értéktárgyak illetéktelen hozzáférés, tűz és víz ellen.

A bedobós széfeknek van egy visszatérő zárjuk, amely megakadályozza az értáktárgyak eltávolítást. A bedobós széfek acélból, acéllemezből készülnek. Különböző biztonsági szintekkel rendelkeznek, és természetesen ki lehet választani a méretet vagy a zár típusát is. Válasszon egy tesztelt és tanúsított széfet, amely megfelel a legmagasabb követelményeinek. A bedobós széf ajtajának belsejében megtalálható az adatlista, amelyen megjelenik a vizsgáló intézet vagy biztonsági osztályt, tűzállóság stb.

Alkalmazottai/ügyfelei az értéktárgyakat, dokumentumokat, készpénzt stb. kívülről helyezhetik be a nyíláson keresztül vagy a létező fiókba. A fiók bezárásakor az értéktárgyak a széf belsejébe kerülnek, amelyek már nem távolíthatók el.

Bedobós széfek típusai
Behelyező nyílással
Fiókkal

A bedobós széfek fiókkal vagy nyílással rendelkeznek. Mindkétféle biztonsági terméknél a zárszerkezet mechanizmusa megakadályozza a pénz, értéktárgyak, dokumentumok kivevését. Az „éjszakai biztonság” kifejezés azért is általános, mert az emberek munkaidőn kívül is használhatják.

Ne bonyolítsa alkalmazotjai munkáját - ne rejtse el a bedobós széfet a pincébe vagy a padlásra. Helyezze úgy, hogy könnyen hozzáférhető legyen az alkalmazottak számára, de ne vonza azonnal az ügyfelek figyelmét. Az alkalmazottak kivételével más személyek nem léphetnek be, pl. az étterembe, ahol azonnal felfedezik a széfet. Ez a szabály minden típusú széfre vonatkozik.

A széf felszerelése egy irodában vagy egy olyan helyiségben lehetséges, amelyet nem mindenki használ. A bedobós széf bármikor felszerelhető és rögzíthető. Képzett személyzetünk örömmel tájékoztatja Önt és megválaszolja a széfekkel kapcsolatos kérdéseit. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Magán vagy kereskedelmi használatra?
A bedobós széf nem ajánlott magánházakba felszerelni, inkább faliszéfet, dokumentumszekrényt, bútorszéfet, kulcstároló széfet kell választania az értéktárgyak, dokumentumok, kulcsok védelmezésének érdekében.

Ajánlott kereskedelmi használatra:
Pénzintézetek, bankok
Éttermek
Műszaki műveletek gyárakban
Autókölcsönzők
Benzinkutak
Bevásárlóközpontok stb.

Folgende Sicherheitsstufen sind beim Einwurftresor möglich:

 • Wertbehältnisse ohne Sicherheitseinstufung/Widerstandsgrad
 • „A“ nach VDMA 24992, Stand Mai 1995
 • S1 nach EN 14450
 • B nach VDMA 24992 Stand Mai 1995
 • Klasse EN 0 nach CSN EN1143-1 SZUCZ
 • Klasse EN 1 nach CSN EN 1143-1 SZUCZ
 • I nach EN 1143-1 Vds Klasse I ECB-S EN-1
 • II nach EN 1143-1 Vds Klasse II ECB-S EN-2
 • III nach EN 1143-1 Vds Klasse III ECB-S EN-3, VSÖ EN-3
 • IV nach EN 1143-1 Vds Klasse IV ECB-S EN-4, VSÖ EN-4
 • V nach EN 1143-1 Vds Klasse V
 • V nach EN 1143-1 Vds Klasse V KB
 • Klasse EN 2
 • Klasse EN 3
 • Klasse EN 4
 • Klasse S1
 • Klasse S2
 • VDMA 'B'

Minden zárnak megvannak az előnyei és hátrányai. Örömmel tájékoztatjuk Önt a különféle zár típusokról.

Négy különböző zártípus közül választhat:

Duplatollú kulcsos zár/henger zár - ez a legegyszerűbb módszer a szekrények/széfek lezárására – ebben az esteben nem felejti el a kódot! Két kulcsot szállítunk a zárral - meg kell jegyezni, hogy a kulcsokat oly módon kell tartani, hogy védettek legyenek az illetéktelen hozzáférés ellen. A lopások magas kockázata miatt a biztosítótársaságok mechanikus vagy elektronikus zárat javasolnak.

Mechanikus zár - ahogy a neve is sugallja, a mechanikus zár nem igényel áramot és elemet. A titkos számok bármilyen megváltoztatását a kódtulajdonos végezheti el (csak a kódtulajdonos végezheti el a változtatást!). A széf tulajdonosnak nincs szüksége kulcsra, tehát nem áll fenn az a gond, hogy elveszik a kulcs.

Elektronikus zár - ez a leggyakoribb és legnépszerűbb változat a szekrények/széfek biztonságos lezárására. Itt meg kell jegyezni, hogy a zár elemekkel működik, és ezeket időnként ki kell cserélni. Ha az elem meghibásodik, a zár kívülről is táplálható árammal. A titkos számok újra és újra megváltoztathatók.

Ujjlenyomat olvasó zár - praktikus, gyors és egyszerű, a széf nyitása csak ujjnyomással végezhető. Többet nem fog gondot okozni a kódok vagy számkombinációk elfelejtése, a kulcsok helytelen elhelyezése vagy elvesztése. 60 különböző ujjlenyomat menthető.

A Rottner Security széfjei segítségével, az Ön élete biztonságban van. Adjon nekünk bizalmat. Örömmel adunk tanácsot és a sokéves gyakorlatunknak köszönhetően megfelelő megoldást kínálunk minden problémára

Search engine powered by ElasticSuite