FALISZÉFEK

Különleges védelmet keres készpénzének, ékszereinek vagy fontos iratainak? Találja meg nálunk a biztonságos faliszéfet. Mi nyújthat jobb védelmet értéktárgyai számára, mint egy faliszéf?

Vásároljon meg még ma egy biztonságos faliszéfet

Védje készpénzét, értékeit és iratait a betörőktől egy tűzálló anyagból készült kiváló minőségű faliszéffel.

A faliszéfet el lehet rejteni képek mögé, amely védelmet nyújt az értéktárgyak számára. A Rottner weboldalon megtalálja a faliszéfek széles választékát. A Rottner a legmagasabb minőséget nyújtja! Győződjön meg faliszéfjeinkről weboldalunkon!

Wandtresor
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/53 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/53 termék

Oldal
oldalanként

A faliszéfek, falba építhetők - kérjük, vegye figyelembe a falra vonatkozó előírásokat! A széf elrejthető képek vagy bútorok mögött. Védelmet nyújt értéktárgyainak!

Ha olyan széfet szeretne, amelyet könnyen el lehet rejteni és tapintatos módon megóvja értéktárgyait, akkor az Ön számára ajánlott egy faliszéf. Mi nyújthat jobb védelmet értéktárgyai számára, mint egy faliszéf? Weboldalunkon megtalálja, különböző méretekben és biztonsági szintekben. Védje készpénzét, értékeit és dokumentumait betörésgátló és/vagy tűzálló anyagokból készült falba szerelhető széfekkel. A falba való biztonságos telepítésekor mindig ügyeljen arra, hogy betartsa a beépítési szabályokat. A Rottner Security, biztosítja a széfek legmagasabb minőséget! Győződjön meg róla, a Rottner Security falba szerelhető széfjeivel.

A széfek falba való beépítését meg kell tervezni a ház építésekor vagy felújításakor, ilyenkor sokkal könnyebben megtervezhető, mint utólag.

A Rottner Security, széfek széles választékát kínálja. Ne vásároljon bármilyen széfet, bízzon a biztonságban.

Mivel különböző lehetőségek vannak, mindenki egyénileg eldöntheti, melyik a legmegfelelőbb. A különféle típusú zárak alábbi áttekintése általános információkat nyújt.

Három különböző zártípus közül választhat:

Duplatollú kulcsos zár/henger zár - ez a legegyszerűbb módszer a faliszéfek lezárására – ebben az esteben nem felejti el a kódot! Két kulcsot szállítunk a zárral - meg kell jegyezni, hogy a kulcsokat oly módon kell tartani, hogy védettek legyenek az illetéktelen hozzáférés ellen. A lopások magas kockázata miatt a biztosítótársaságok mechanikus vagy elektronikus zárat javasolnak.

Mechanikus zár - ahogy a neve is sugallja, a mechanikus zár nem igényel áramot és elemet. A titkos számok bármilyen megváltoztatását a kódtulajdonos végezheti el (csak a kódtulajdonos változtathat !). A széf tulajdonosnak nincs szüksége kulcsra, tehát nem áll fenn az a gond, hogy elveszik a kulcs.

Elektronikus zár - ez a leggyakoribb és legnépszerűbb változat a faliszéfek biztonságos lezárására. Itt meg kell jegyezni, hogy a zár elemekkel működik, és ezeket időnként ki kell cserélni. Ha az elem meghibásodik, a zár kívülről is táplálható árammal. A titkos számok újra és újra megváltoztathatók.

A faliszéfek magán és kereskedelmi használata:

Magán használatra - kisebb széfek, kis értéktárgyak, például ékszerek, útlevelek, vagy készpénz tárolására alkalmasak. A nagyobb széfek mappák és dokumentumok tárolására használhatók, de fegyvertároló széffekként is használhatók.

Kereskedelmi használatra - nagyobb faliszéfeket, vállalatok, cégek használhatják, iratok és fontos dokumentumok (például: üzleti engedélyek, szolgáltatási szerződések, autó rendszámok, bizonyítványok stb.) tárolására.

A MABISZ E biztonsági szintel rendelkező széfek, fegyvertárolóként is használhatók.
Ha a széfben mappákat szeretne tárolni, akkor először meg kell mérlegelnie, hogy mekkora mappákat használ, ugyanakkor mennyi mappát szeretne tárolni, mivel széfjeink különféle méretűek - ajánlatunk, a kis méretű 5 mappás széftől, a több mint 20 mappát tároló széfekig terjed, követelményektől függően.
Mivel a faliszéf be van építve a falba, ezért hosszú ideig használatban van, nem szabad elfelejteni, hogy a mappák száma idővel egyre inkább növekszik!

Weboldalunkon megtalálja az Ön egyedi igényeinek megfelelő széfet. A széfek biztonsági szintjei, osztályozásai és ellenállási szintjei különböznek, Széfjeink betörés- és tűzálló védelemmel rendelkeznek. A magán- és az üzleti életben sok olyan értéktárgyak vannak, amelyeket meg kell védeni. A faliszéfek előnyösek, nem foglalnak sok helyet, mivel a falba vannak beépítve.

Következtetés: az összes értéktárgyak, a falba beépített széfben, szinte láthatatlanul, biztonságosan vannak tárolva!

A faliszéfek mérettől függően kisebb és nagyobb tárgyakat tárolhatnak. A szükséges méreteket gondosan mérlegelni kell:
Vannak kisebb faliszéfek, kisebb értéktárgyak, például ékszerek, útlevelek vagy készpénz tárolása érdekében. Szintén tárolhatók kézi fegyverek és lőszerek. A nagyobb széfeket, vállalatok, cégek hasznáják, mappák és dokumentumok tárolására (például: üzleti engedélyeket, szolgáltatási szerződéseket, stb.), de fegyvertárolóként is megfelelnek. 
Ha a széfekben mappákat szeretne tárolni, akkor először meg kell mérlegelnie, hogy mekkora mappákat használ, ugyanakkor mennyi mappát szeretne tárolni, mivel széfjeink különféle méretűek - az ajánlat a kis méretű 5 mappás széftől, a több mint 20 mappát tároló széfekig terjed, követelményektől függően.

A faliszéfek nem foglalnak sok helyet, nem lehet könnyen észrevenni, ugyanakkor a betörök nem tudják könnyen eltávolítani, mivel a faliszéfek be vannak építve a falba. A faliszéfek beépítésekor, figyelembe kell venni a falazási előírásokat. A Rottner szakemberei szívesen válaszolnak kérdéseire.

Mivel a faliszéfeket az EN 1143-1 biztonsági szintel osztályozzák, a széfet minden oldalról (felülről, alulról, bal, jobb és hátsó oldalon) 10 cm-es betonnal kell befalazni. Biztonsági osztályozás nélküli széfekkel is rendelkezünk.