HOTELSZÉFEK & LAPTOPSZÉFEK

Válasszon széles körű kínálatunkból egy tökéletes szállodai széfet - tanácsot adhatunk a különféle méretekre és biztonsági szintekre vonatkozóan. Ha a szállodai széfek biztonságosan rögzítve vannak - be vannak falazva vagy tartósan vannak felszerelve - akkor azokat nem lehet eltávolítani.

Vásárolja meg még ma a Rottner hotelszéfet & laptopszéfet

A szállodai széfek megvásárlása weboldalunkon keresztűl növeli ügyfeleink véleményét azáltal, hogy biztonságot nyújt. A szállodai széfek könnyen kezelhetők, tömörek, helytakarékosak és elférnek külömböző bútorokban. A Rottner oldalon található szállodai széfek könnyen kezelhetők és megóvják az illetéktelen hozzáféréstől. A kódot a vendég egyénileg választja meg és bármikor megváltoztathatja. A széfet az alkalmazottak jelenléte nélkül lehet kinyitni és bezárni. A személyzet már nem vállal felelősséget az értéktárgyakért, amint ez a múltban gyakran történt. Abban az esteben, ha a vendég elfelejtette kódját, vészhelyzeti nyitó kulccsal és egy kód segítségével a széf kinyitható.

Hoteltresor
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

38 termékek

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

38 termékek

oldalanként

Válasszon az Ön számára legmegfelelőbb hotelszéfet/laptopszéfet - örömmel adunk tanácsot méreteiről és a biztonsági szintekről.

Hotelszéfek/Laptopszéfek jellemzői:
Könnyű kezelhetőség
Kompakt és helytakarékos
Bútordarabokba szerelhető
Kiváló szállodák számára

A Rottner Security hotelszéfjei/laptopszéfjei könnyen kezelhetők és védelemet nyújtanak az illetéktelen hozzáférés ellen. A kódot, a vendég egyénileg választja meg, amely bármikor megváltoztatható.
A hotelszéf kinyitásához és bezárásához nincs szükség a szálloda személyzetére. A munkavállalók már nem felelnek az értéktárgyakért, amint ez a múltban gyakran történt. Ha a vendég elfelejti a széf kódját, akkor kinyitható egy vészhelyzeti kulcsal vagy mesterkóddal.
A hotelszéf/laptopszéf biztonságos rögzítésének köszönhetően - akár ha falba van beépitve, akár ha rögzítve van a padlóhoz - nem lehet könnyen eltávolítani.

A hotelszéfek/laptopszéfek kétféle zártípússal rendlekeznek. Elektronikus zárral vagy ujjlenyomat olvasó zárral. Legtöbb esetben a hotelszéfek/laptopszéfek elektronikus zárral rendelkeznek.

Elektronikus zár - ez a leggyakoribb és legnépszerűbb változat a szekrények/széfek biztonságos lezárására. Itt meg kell jegyezni, hogy a zár elemekkel működik, és ezeket időnként ki kell cserélni. Ha az elem meghibásodik, a zár kívülről is táplálható árammal. A titkos számok újra és újra megváltoztathatók.

Ujjlenyomat olvasó zár - praktikus, gyors és egyszerű, a széf nyitása csak ujjnyomással végezhető. Többet nem fog gondot okozni a kódok vagy számkombinációk elfelejtése, a kulcsok helytelen elhelyezése vagy elvesztése. 60 különböző ujjlenyomat menthető.

A hotelszéfek, egy speciális szolgáltatás a vendégek számára, alapvető fontosságú bizonyos szállási kategóriáknál is; a széf kompakt mérete alkalmas a szálloda vendégeknek: az útlevél, készpénz, DVD-k, ékszerek, USB-k és kamerák tárolására, ugyanakkor alkalmas a tabletta és laptop tárolására is méretétől függően.

A hotelszéfek diszkrét módon felszerelhetők a szálloda szoba öltözőjében vagy egy bútor daraban. Első pillantásra azonban nem szabad nyilvánvalónak lennie; inkább rejtett helyre kell helyezni.

A bútorszéfek, hotelszéffekként is használhatók. A különbség az, hogy általában nagyobbak és nehezebbek, mint a hotelszéfek. A bútorszéfek kulcsos zárral vagy mechanikus zárral is kaphatók.

A hotelszéfek nem tanúsítottak. Ez azt jelenti, hogy nem biztosíthatók.

A Rottner Security visszatekinthet a biztonsági iparág ismert gyártóival évek óta folytatott jó együttműködésre. Mindig biztonságban van olyan gyártók termékeivel mint például: Rottner, Home Design!