Biztonságos 30 perces tűzvédelemmel

Biztonságos 30 perces tűzvédelemmel

Csak akkor beszélhetünk tűzálló széfről , ha a tűzvédelmet valóban tesztelték - tanúsítvánnyal -. Minden tanúsított tűzvédelem nélküli széf csak feltételesen ellenálló, tűzredő je miatt korlátozott tűzvédelmet kínál, de nem tűzálló. A tűzvédelmi széfek 30 perces tűzvédelemmel ellenállnak ezeknek a 30 percnek a tűz, hő, füst és fröccsenő víz ellen. Különbséget teszünk, hogy papír vagy adathordozók (CD -k, DVD -k, USB -memóriakártyák, memóriakártyák stb.). A P jelzés papíron jelzi, a DIS az adathordozót jelenti. A tűzszéf t a tanúsítvány jelzi, egy jelvény , amely azt mutatja, hogy a széf melyik vizsgálatnak volt kitéve.

Az UL teszt (papír esetén)
A 30 perces tűzvédelemmel ellátott széfet az úgynevezett UL teszt . Az UL jelentése Underwriters Laboratory . A széf 843°C -os speciális kemencébe kerül, és a belső hőmérséklet fél órán keresztül 177°C alatt marad.
Csak az a páncélszekrény, amely sérülés nélkül túléli ezt a tesztet, kapja a tűzálló páncélszekrény megnevezést, tűzvédelemmel 30 percig .

LFS 30 P EN 15659
A széf a különleges kemencébe kerül 840°C -on .

ETL - Tűzvizsgálat 30 perc (adathordozók esetén)
A 30 perces tűzvédelemmel ellátott széfek az adathordozókhoz fél órára érkeznek a 843°C hőmérséklet a speciális kemencében, és a belső hőmérséklet 30 percig 177°C alatt marad

Tresor mit 30 Minuten Feuerschutz

Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/87 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/87 termék

Oldal
oldalanként
Search engine powered by ElasticSuite