Biztonságos 60 perces tűzvédelemmel

Biztonságos 60 perces tűzvédelemmel

Csak akkor beszélhetünk tűzálló széfről , ha a tűzvédelmet valóban tesztelték - tanúsítvánnyal -. Minden tanúsított tűzvédelem nélküli széf csak feltételesen ellenálló, tűzredő je miatt korlátozott tűzvédelmet kínál, de nem tűzálló. A 60 perces tűzvédelemmel ellátott tűzvédelmi széfek ellenállóképességük ez a 60 perc tűz, hő, füst és fröccsenő víz ellen. Különbséget teszünk, hogy papír vagy adathordozók (CD -k, DVD -k, USB -memóriakártyák, memóriakártyák stb.). A P jelzés papíron , DIS jelentése adathordozó . A tűzbiztos t a tanúsítvány t, a jelvény jelzi, amely azt mutatja, hogy a széf melyik vizsgálatnak volt kitéve.

Az UL teszt (papír esetén)
A 60 perces tűzvédelemmel ellátott széfet az úgynevezett UL teszt . Az UL jelentése Underwriters Laboratory . A széfet egy speciális kemencébe helyezzük egy órára 927°C -on, és a belső hőmérséklet egy órán keresztül 177°C alatt marad. Csak az a páncélszekrény, amely épségben túléli ezt a tesztet, kapja a tűzálló széf megnevezést 60 perces tűzvédelemmel .

LFS 60 P EN 15659
A széf a különleges kemencébe kerül 840°C -on .

ETL - 60 perces tűzvizsgálat (adathordozók esetén)
A 60 perces tűzvédelemmel ellátott széf az adathordozókhoz egy órán keresztül érkezik < erős> 927°C ban a speciális tűzhelyű sütőben, és a belső hőmérséklet 60 percig 177°C alatt marad.

S 60 P - 60 perc tűzvédelem papírhoz
A hőmérséklet 1090°C 1 órán keresztül , max. 150°C -os hőmérséklet -emelkedés . A szekrény relatív páratartalma max. 85%. A tűzpróba mellett tűzrobbanás és eséspróba 9,15 méterről . Az eséses vizsgálat célja a padló áttörésének szimulálása, és a széf nem nyitható ki az ütközés után.

S 60 DIS - 60 perces tűzvédelem az adathordozókhoz
Ebben a tesztben is az egy órás hőmérséklet 1090°C , maximum < erős>. Növelje 30°C -kal . A szekrény relatív páratartalma max. 85%. A tűzpróba mellett robbanás és esés teszt 9,15 méterről zajlik. Az eséses vizsgálat célja a padló áttörésének szimulálása, és a széf nem nyitható ki az ütközés után.

Tresor mit 60 Minuten Feuerschutz

Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/73 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/73 termék

Oldal
oldalanként
Search engine powered by ElasticSuite