TŰZ ÉS VÍZÁLLÓ KAZETTÁK

Soha nem lehetünk elég óvatosak, különösen akkor nem, ha olyan tárgyakra kell figyelmet fordítanunk, amelyek például egyedi darabok, fontos adatokat, bizalmas információkat tartalmaznak.

Az adatok biztonságos tárolására tervezték

Válogasson a Rottner oldalán található többféle tűz- és vízálló kazettákból és rendelje meg az igényeinek megfelelő, maximálisan biztonságos termékeket!

Feuerschutzkassette
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként

Kis, "biztonságot ajánló széfek", nagyon praktikusak és biztonságosak, helyet kínálnak a legfontosabb dokumentumok/tárgyak számára.Henger zárral vannak felszerelve..

Abban az esteben alkalmasak, ha Ön nem rendelkezik bizonyos helyel egy széf számára, és természetesen sokkal olcsóbb mint egy nagyobb széf.

A tűz- és vízálló kazetták, acélból készült kis dobozok, amelyek a készpénztároló kazettáknál jobb minőségűek. Védelmet nyújtanak tűz, hő és víz ellen. Különböző biztonsági szintekkel rendelkeznek.

A tűz- és vízálló kazettákat könnyű szállítani.

Leginkább magánszemélyek használják. Természetesen lehetséges kereskedelmi felhasználásra is

Alkalmasak a következők tárolására, mint például:

  • Értéktárgyak tárolására
  • Készpénz tárolására
  • Dokumentumok (útlevelek) tárolására
  • Értékes érmék tárolására
  • Ékszerek tárolására
  • Gyógyszerek tárolására
  • Kis tároló lemezek (USB adattárolók) tárolásárar

Tipp: A gyógyszereket, gyermekektől elzárva kell tartani. Külön gyógyszertároló kazettákkal rendelkezünk. Zárja be gyógyszereit úgy, hogy azok ne kerüljenek gyermekek kezébe, mivel bajt okozhatnak!

Általában, mindenkinek szüksége van egy tűz- és vízálló kazettára, mivel megtörténhet, hogy nincs elegendő hely egy újabb széf számára és meg szeretné óvni dokumentumait/értékeit lopás, tűz és víz ellen!

Nagyon fontos kérdés! A biztosítási tanácsadójával folytatott átfogó beszélgetés során tisztázza, hogy melyik/milyen értékeket szeretne biztosítani. Ha erre, már meg van a válasza, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rottner Security munkatársaival. Meg fogjuk találni a megfelelő megoldás Ön számára!

A legtöbb kazetta hengerzárral van felszerelve, 2 drb. kulcsot tartalmaz.

Különböző osztályozásokkal rendelekznek:

Tűzvédelem
EN 1047-1 szerint
Tűzállósági fok hőmérséklet-emelkedés (Max.)
S 60 P1 óra papíra 150° C
S 120 P2 óra papíra 150° C
S 60 DIS1 óra digitális adattámogatás  30° C
S 120 DIS2 óra digitális adattámogatás  30° C


Más tűzvédelmi osztályozások széfek számára

Tűzállósági fok az EN 1047-1 szerint
UL tűzteszt  - (Underwriters Laboratories), amerikai, független tesztlaboratóriumAz UL teszt számos szabványt és iránymutatást tartalmaz
NT Fire 017 - svéd tűzteszt90 perces tartóssági vizsgálat 1000 ° C-ig. Ezután a belső hőmérséklet max. 150 ° C, jóval 177 ° C alatt, kritikus pontja a papírnak.
ETL - vízállóság 1 óraEgy órán át merítették, kb. 0,5 gramm (8 csepp) víz került be a széfbe

Mindez, talán kissé zavarónak tűnik. Örömmel tájékoztatjuk Önt a tűz- és vízálló kazetták megfelelő biztonsági szintjeiről.

Válaszolni erre a kérdésre egy kicsit nehéz. A telepítési helynek nem szabad mindenki számára láthatónak lennie, minél kevesebb személy tudja, hogy hol található a kazetta, annál biztonságosabb, viszont Ön számára könnyen elérhetőnek kell lennie. Tűzálló széfek, tűzálló dokumentumtároló széfek, tűzálló kazetták és tűzálló adattárolók számára különösen fontos olyan helyet találni, amely nincs kitéve közvetlen napfénynek, mivel szerkezetének szigetelése a hőmérséklet növekedésére hat. Ne helyezze a kazettát magas páratartalmú helyiségekbe. Telepítése lehetséges: egy íróasztal fiókjába vagy egy olyan szekrénybe amely fiókokat tartalmaz, de be is lehet zárni.

Telepítési lehetőségek: egy íróasztal fiókjába vagy egy olyan szekrénybe amely fiókokat tartalmaz, de be is lehet zárni. Értéktárgyai biztonságosan lesznek tárólva egy Rottner tűz- és vízálló kazettába!

Tipp kazetták/széfek az autóban: A szuper kis kazettát fel lehet szerelni az autóba (Rottner Travel kazetta), a Rottner kazetta tartó segítségével. Abban az esetben, ha több helyen szeretné használni a kazettát, akkor több kazetta tartó vásárolható weboladlunkon keresztűl.