TÜV AUSTRIA  tuv

A TÜV az egyik legismertebb minősítés Ausztriában a minőségügy és biztonságtechnika területén. A folyamatos felmérések is megerősítik ezt. A TÜV a Műszaki Felügyeleti Szövetség, amely kivizsgálja és értékeli a vállalatokat és alkalmazottaik teljesítményét. Alapvetően "osztályozza" a vállalatot, és díjazza minőségi pecséttel. A TÜV AUSZTRIA által kiadott dokumentumok szintén széles körben elismertek az Európai Közösségen kívül (néhány tengerentúli országban).

Milyen előnyei vannak ügyfeleinknek?

  • Mi a Rottnernél elégedett ügyfélként szeretnénk tartani Önt. Ehhez bemutatjuk a TÜV áttekintést. Célunk, hogy állando vásárlóként üdvözöljük Önt, aki elégedett a termékekkel és a szolgáltatásokkal, és nem csupán egyszeri vásárlással. 

  • Az értékelést évente, pontos iránymutatások, tanulmányok és előírások (ISO 9001 2015) szerint végzik.

  • A további fejlesztés nagyon fontos számunkra.Vásároljon a Rottner Security cégtől, amely folyamatosan fejleszti magát.

Master Locksmiths Association  mla

A Rottner vállalat tagja a Master Locksmiths Egyesületnek, a biztonsági termékek gyártója és forgalmazója, nagykereskedő a lakatosiparban.

A Master Locksmiths Egyesület egy nonprofit szakszervezet, amely az Egyesült Királyságban a lakatosokat képviseli. Minősítési programot és egy áttételi programot működtet, hogy a fogyasztókat tanúsított lakatosaihoz irányítsa.

ESSA - The International Security Association Rottner Safe ESSA member

Az ESSA európai és nemzetközi szinten a biztonsági iparág vezető szövetsége, amely összekapcsolja a bankipart, a biztosítókat, az állami hatóságokat, a gyártókat és a forgalmazókat.

A biztosítási összegek áttekintése (MABISZ) - kattintson ide.