TÁRSASHÁZI POSTALÁDÁK

A postaláda-rendszer csatlakoztatásának előnye az, hogy minden háztartásnak megvan a saját postaládája és most a postásnak kell döntenie a levelek megfelelő elosztásáról. Különösen a többcsaládos házakban fontos gondoskodni arról, hogy ezeket a kis dolgokat megfelelően elválasztják egymástól, hogy elkerüljék a különféle gondokat.

A Rottner-nél megtalálja a megfelelő postaláda-rendszert

A postaláda-rendszerek ideálisak lakóházakhoz és kereskedelmi épületekhez. A legfontosabb kritérium az, hogy robusztusak, erőssek és biztonságosak. A postaláda-modulokkal egyesítheti a postaládák számát és szükség szerint összeállíthatja azokat a házban részt vevő felek számával. A postaláda-moduljainkat szabadon fel lehet szerelni a házra vagy a postaláda-állványra. Kettős postaládák is alkalmazhatók.

Briefkastenanlage
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

26 termékek

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

26 termékek

oldalanként

Ha Ön az egyetlen háztulajdonos, akkor nincs szüksége egy postaláda rendszerre, hanem rozsdamentes acélból, acélból vagy más anyagból készült postaládát kell vásárolnia, és valószínűleg a ház homlokzatára fogja felszerelni. Nem áll fenn az félreértés veszélye, hogy küldeményei, levelei rossz postaládába kerüljenek. Az erőss és biztonságos postaláda rendszerek különösen alkalmasak: Társasházakba Lakóingatlanokba Kereskedelmi épületekbe (irodák, ügyvédi irodák, orvosi rendelők stb.) Minden háztartásnak / lakásnak van egy saját postaládája, és ha ez jól fel van címkézve (jól olvasható névcímkével), akkor a postásnak nagyon egyszerű lessz kézbesíteni a megfelelő levelet a címzetteknek. Ne adjon esélyt annak, hogy levelei, fontos dokumentumai, például irodai levelek elvesszenek vagy téves postaládába kerüljenek! Azokban az épületekben, ahol több iroda van, a földszinten / folyosón található postaláda-rendszerek nagyon hasznosak. A postás minden levelet betesz a megfelelő helyre. In Gebäuden, wo sich mehrere Büros befinden, ist eine Briefkastenanlage im Erdgeschoss/Flur sinnvoll. Der Briefträger kann die Post an einem Ort für alle Betriebe aufteilen. A Rottner Security-nél biztosan megtalálja a megfelelő postaláda-rendszert. Postaláda modulok vagy a dupla levélszekrények között választhat. Az egyszerű vonalakkal és lapos formájú postaládák különösen alkalmasak, összeállíthatók. A postaláda-rendszernek nemcsak működőképesnek, hanem vizuálisan is vonzónak kell lennie.

    • Postaláda modulok
    • Dupla postládák

    Ha két postaládát helyez egymás mellé úgy, hogy a beillesztési fül elöl van, akkor ez azt jelenti, hogy Ön egy dupla postaládával rendelkezik. Ez nem egy hivatalos postaláda rendszer, de szép megjelenést ad a helynek. Az összeillesztésre alkalmas postaládák a Rottner Security Imola, Como és Teramo modellek.

    A postaláda-modulokkal a postaláda száma szükség szerint kombinálható. A modulokat egymás fölé vagy egymás mellé rendezheti. Az utólagos felszerelés szintén nem jelent problémát, ha pl. újabb bérlő költözik egy házba, vagy új irodát nyitnak egy épületben.

    Az összes követelményeknek megfelelő postaláda rendszert ajánlunk: kettő, négy vagy hat rozsdamentes acélból készült postaládát. Az egyszerű elegancia és a funkcionális kialakítás tökéletesen harmonizál.

A postaládát nem muszály a ház homlokzatára telepíteni. Lehet önállóan is, pl. az udvaron vagy kényelmesen az ingatlan határán, egy postaláda-állványon. A postás hosszú utat takaríthat meg a házig, vagy esetleg Ön egyszerűen nem szeretné, hogy bárki be lépjen udvarába, kertjébe, ahoz, hogy a postaládához jusson.
A Rottner Security-nél megtalálható a megfelelő postaláda-állvány.

A postaládák nem tartalmazzák az állványt, külön kell megvásárolni!

Készletünkön megtalálja a postaláda állványokat is, amelyek itt találhatók:

Állvány postaládáknak

A postaláda rendszer hengerzárral záródik. Egyes postaládák két kulccsal rendelekznek. A kulcsok csak az Ön saját postaládájához találnak, így a szomszéd nem veheti el az Ön leveleit, az általa renedelkező kulcsaival.

A postaláda rendszerek beltéren és kültéren is felszerelhetők. Ha a postaláda rendszere szabadban van, ne feledje, hogy időjárásnak van kitéve. Ügyeljen arra, hogy a töltőnyílás ne legyen az időjárási (esső, hó) oldalra kitéve. Így elkerülheti a nedvességet, a szennyeződést és száraz leveleket, újságokat, prospektusokat kaphat.