FIGYELMEZTETÉS VISSZAVONÁSRA


Amennyiben honlapunkon történő látogatása során árut rendel, a következőkre szeretnénk felhívni a figyelmét:


Visszavonási jog


Jogában áll az okok megadása nélkül szerződését 14 napon belül visszavonni. A visszavonási határidő 14 nap attól a naptól kezdődően, amikor Ön, vagy egy Ön által megnevezett harmadik személy, aki nem szállító, az utolsó árut birtokába vette, illetve az Ön visszavonási jogát gyakorolja, ekkor Önnek tájékoztatni kell minket döntéséről (Rottner Security Romania SRL, Brasov str Branduselor nr.74 et.3 birou 11., tel.: +4(0)268 421 165, e-mail: iroda@rottner-security.hu) egy egyértelmű nyilatkozat formájában (pl. postán küldött levél, telefax vagy e-mail), miszerint a szerződést visszavonja. Ehhez használhatja az alább található visszavonási nyomtatvány mintát, ami azonban nem előírás.

A visszavonási határidő betartásához elegendő, hogy a visszavonási határidő lejárta előtt visszavonási jogának gyakorlásáról bejelentést küld.

A visszavonási jog, ha a felek másként nem állapodnak meg, a következő szerződéseknél nem áll fenn: olyan áruszállítási szerződések, amelyeket nem előre gyártottak, és melyek előállításához egyedi kiválasztás, vagy a felhasználó által történt rendelkezés irányadó, vagy egyértelműen a felhasználó személyes szükségletére lettek szabva. Ezeket a cikkeket 6-8 hetes szállítási határidővel jelöljük meg és Önök e-mailen megkapják ezt az információt.

A visszavonás következményei


Ha visszamondja ezt a szerződést, minden olyan fizetést, amit Öntől kaptunk, beleértve a szállítási költségeket (azon kiegészítő költségek kivételével, melyek abból adódnak, hogy Ön a szállítás egy másik fajtát választotta, és nem az általunk ajánlott legkedvezőbb standard szállítást), azonnal, és attól a naptól számított legkésőbb tizennégy napon belül vissza kell fizetnünk Önnek, amikor a jelen szerződésre vonatkozó visszavonási bejelentése hozzánk beérkezett. A visszafizetéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, amit Ön az eredeti tranzakcióban alkalmazott, kivéve, ha Önnel kifejezetten másban állapodtunk meg; nem számítunk fel díjat a visszafizetés miatt.

Elutasíthatjuk a visszafizetést, amíg az árukat nem kaptuk vissza, vagy Ön az igazolást nem mutatja be arról, hogy az árukat visszaküldte, attól függően, hogy melyik a korábbi időpont.

 Az árut azonnal, de mindenképpen attól a naptól számított legkésőbb tizennégy napon belül vissza kell küldenie vagy át kell adnia, amikor Ön jelen szerződés visszavonásáról tájékoztat minket. A határidő akkor teljesül, ha az árukat a határidő lejárta előtt tizennégy nappal elküldi. Az áru visszaküldésének költségeit viseljük, Önnek az áru esetleges értékvesztését kell megfizetnie, ha ez az értékveszteség a minőségi, az áru sajátosságaira és funkcionalitására vonatkozó vizsgálatnál egy Önnél nem feltétlenül szükséges körülményre vezethető vissza.

Visszavonási nyomtatvány minta


(Ha a szerződést vissza akarja vonni, akkor kérjük, töltse ki ezt a nyomtatványt és küldje vissza részünkre!)

 

Címzett:

 

Rottner Tresor GmbH

Thern 17 4880 St. Georgen i.A.

Österreich

Adószám: ATU69719735

Tel: +36 1 550 7322
E-mail:  iroda@rottner-security.hu

 

 Ezúton visszavonom (visszavonjuk) (*) az általam / általunk a következő áruk (*) vételéről szóló / következő szolgáltatás (*) teljesítéséről szóló (*) kötött szerződést.

 (*)  napon megrendelve / (*)  napon kézhez véve:

Felhasználó(k) neve:

Felhasználó(k) címe:

 Felhasználó(k) aláírása (csak papíron való bejelentés esetén)

Dátum:

 (*) a megfelelő aláhúzandó