ELEKTRONIKUS KULCSTÁROLÓ SZEKRÉNYEK

Az elektronikus kulcstároló szekrények, kulcsok tárolására alkalmasak.

Az elektronikus kulcstároló szekrények kiemelkedő biztonságot, hozzáférési-ellenőrzést és lopásvédelmet kínál kulcsainak. Mindegyik függelenül működik és lehetővé teszi az egyedi kódjának egyszerű, mégis biztonságos létrehozását és megváltoztatását. Ebből a sorozatból származó egyes elektronikus kulcstároló szekrény modellek  még egy biztonsági kulcsot tartalmaznak véletlen lezárás esetén.

Vásárolja meg elektronikus kulcstároló szekrényét még ma, a kulcsok tökéletes rendezése érdekében.

Elektronikschlüsselschrank
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

23 termékek

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

23 termékek

oldalanként

Amint a neve is mutatja, ezek a kulcstároló szekrények elektrónikus zárral működnek. A kód személyre szabható, különféle lehetőségkkel, ugyanakkor tetszés szerint változtatható. A művelet egyszerű. A billentyűzet nagyméretű és könnyen olvasható gombokból áll.

Az elektronikus zár megnyítása, az Ön által meghatározott kóddal lehetséges. Ezek a zárak elemekkel működnek.

Ha elfelejtette a kódt, maradjon nyugodtan, a legtöbb termék mechanikus vésznyítással is rendelkezik.

A Rottner Security 27 különféle terméket kínál, amelyek mind háztartási, mind üzleti célokra egyaránt alkalmasak és különböző minőségi és árkategóriák között mozognak.

Biztos lehet benne, hogy megtalálja a megfelelő elektronikus kulcstároló szekrényt!

Csapatunk magas szintű szakértelemmel rendelkezik és értékes tanácsokat adhat az egyéni igények teljesítéséhez.

A legkisebb, elektronikus zárral rendelkező kulcstároló szekrény öt nagy kulcstartóval rendelkezik, szilárd felépítésű. Ez a kulcstároló szekrény elegendő otthoni használatra. Tehát, ha valami biztonságost és mégis praktikusat szeretne otthonában használni, akkor rendeljen most, egy Önnek megfelelő kulcstároló szekrényt. Ez a kulcstároló szekrény kisebb irodákba is alkalmas.

A Rottner “S” sorozatú elektornikus kulcstároló szekrények falra szerelhetők, elemekkel működnek és különböző színű, műanyag kulcstartókkal rendelekznek. Különböző méretben kaphatók.

Ha a tűzvédelem fontos az Ön számára, akkor a Rottner “Fire Key 20 - elektronikus zárral” rendelekező termék a megfelelő választás. Két hátsó, előregyártott furattal rendelkezik, falhoz rögzíthető.

Ha a kulcsokat biztonságosan szeretné tárolni, akkor a Rottner Keytronic kulcstároló szekrényt ajánljuk, amely különösen biztonságos. Alakalmas szállodákban, garázsokban, ingatlankezelések stb. A Keytronic egy nyílással van felszerelve, amelyen keresztül egyszerűen behelyezi a kulcsokat; a kulcsok tulajdonosa, pedig a kód beütése által kiveheti azokat. Tehát, a kulcsok védve vannak az idegen hozzáférés ellen. A kulcstároló szekrények elektronikus számrendszerrel zárulnak, viszont mechanikus vésznyítással is rendelkeznek.

Alternatív megoldásként a kulcsok letétbe helyezése érdekében, rendelkezésére áll a Keysystem 6 kulcstároló szekrény is. Ez a kulcsszekrény 6 db. egymáshoz illesztett kulcstároló széfből áll. Elektronikus zárral záródnak, amelyeket elemek működtetnek, de vészkulccsal is rendelkeznek.

A Rottner ST 70 Premium elektronikus kulcstároló szekrény, állítható horogcsíkokkal (100 horogcsík), elválasztó fallal és elektronikus zárral rendelkezik, az egyik nagyobb méretű faliszéfeink közé tartozik. Kétféle zárszerkezettel rendelkezik: mechanikus zárral és kulcsos zárral. Az elektronikus kulcstároló szekrények különböző méretben találhatóak.

A Rottner STS 100 Premium elektronikus zárral, egyedi kialakítású belsővel rendelkezik, magasfokú védelmet nyújt az illetéktéktelen hozzáférés ellen, ugyanakkor enyhe tűzvédelmmel is. Padlóba és falba egyaránt rögzíthető. Súlya miatt betonlapra van szükség. Különböző méretben rendelhető.

És ha azt szeretné, hogy kitűnő minőségű terméket vásároljon, akkor ajánljuk a Rottner STD 1200 Premium elektronikus zárral rendelkező termékünket, amely 1200 kulcs tárolására alkalmas. Választó falakkal, elektronikus zárral és precíz teleszkópos kijelzővel rendelkezik. A horogcsíkok magassága állítható. Ez a termék MABISZ S2 minősítéssel rendelkezik, korlátozott védelmet nyújt a betörések és a tűz ellen. Többféle méretben rendelhető.

Mint láthatja, ha elektronikus zárral rendelkező szekrényre vágyik, a Rottner Security nagy választékot kínál, elfogadható árakban!