BÚTORSZÉFEK

Kicsi vagy közepes méretű széfek, otthoni használatra alkalmasok, kis mennyiségű készpénz, ékszerek vagy értéktárgyak tárolására. Az otthoni használatra szánt, elektronikus zárral ellátott biztonsági széfek vészhelyzeti kulcsos zárral rendelkeznek, általában 2 kulccsal.

Rendeljen online egy bútórszéfet

A szállodai széfek megrendelhetők ektronikus, vagy kulcsos zárral. A laptop széf kiváló megoldás az értékes információk biztosítására; úgy tervezték, hogy rendes méretű laptopok biztosítására alkalmasak legyenek. Az otthoni széfek nagy része elektronikus zárral rendelkezik, de kulccsal is el vannak látva vészhelyzet esetén.

Möbeltresor
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/86 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/86 termék

Oldal
oldalanként

A bútorszéf egy bútordarabba helyezhető el, mint például: beilleszthető fiókokat tartalmazó szekrénybe, dobozba, íróasztalba stb. Ez által a bútorszéf láthatatlanná válik, mivel elrejthető a kiválasztott bútorba. Nem lehet csak úgy egyszerűen elvinni, ideális védelemet nyújt a betörés ellen.

Különösen alkalmas kisebb értéktárgyak tárolására például ékszerek, érmék, pénz, útlevelek stb., mind ezeket kényelmesen el lehet helyezni a bútorszéfbe. Ne rejtse értéktárgyait a matrac alatt! Weboldalunkon megtalálja a bútorszéfek széles választékát, különféle méretekben és biztonsági szintekkel. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.

Kevés a hely? Akkor a bútorba történő telepítés a megfelelő megoldás az Ön számára. Ne feledje, hogy az 1000 kg alatti széfeket, rögzíteni kell a padlóhoz.

Kiválasztotta az Ön számára megfelelő bútorszéfet? A következő lépés az a telepítés.

Tipp:
Keressen egy olyan helyiséget, amelyet nem mindenki lát, nem mindenkinek van hozzáférhetőségi lelehtősége, ugyanakkor a kiválasztott hely legyen védve a hőmérsékleti különbségektől (a fürdőszobában kialakuló nedvességtől). Ha a páratartalom magas, az elektronikus zárak meghibásodnak.
Vegye figyelembe a padlólemezek teherbíró képességét (bútór darabok aljzatának teherbíró képességét), még akkor is, ha a bútorszéf súlya kicsi.
A bútorszéfek biztonságos rögzítéséhez csak a mellékelt rögzítőeszközöket használja. Ha saját rögzítő anyagot szeretne használni, megkérjük keresse fel a biztosító tanácsadóját.

Modelltől függően, természetesen lehetnek különbségek a szerelési folyamatban. Használja a mellékelt anyagot, alaposan tájékozódjon az üzemeltetési és telepítési utasítások segítségével. Nagyon gyakran a bútorszéf hátsó falán előre kifúrt furatok találhatóak, amelyeket teljesen át kell fúrni, ez álal könnyebb lesz a telepítés.

Egy mindenkiért - egy részlet a „Három testőr” mottójából. A Rottner Security azért ismert mivel, egyedi megoldásokat kínál, a legjobb bútorszéfeket, amelyek ügyfeleink igényeinek megfelelnek. A sok éves tapasztalat és tudatosság szakértővé tett minket.
Megfelelő szoba, szekrény, a megfelelő fiókos szekrény – megfelelő bútordarab az új biztonsági tarolójához.

Milyen védelmet kell nyújtsanak a bútorszéfek?
Tűz és hő elleni védelem
Vízvédelem
Betörés védelem

Örömmel adunk tanácsot és egyedi megoldásokat kínálunk Önnek.

Négy kükönböző zártípus közül választhat:

Duplatollú kulcsos zár/henger zár - ez a legegyszerűbb módszer a széfek lezárására – ebben az esteben nem felejti el a kódot, viszont fennáll az a lehetőség, hogy elveszíti a kulcsot! Két kulcsot szállítunk a zárral - meg kell jegyezni, hogy a kulcsokat oly módon kell tartani, hogy védettek legyenek az illetéktelen hozzáférés ellen. A lopások magas kockázata miatt a biztosítótársaságok mechanikus vagy elektronikus zárat javasolnak.

Mechanikus zár - ahogy a neve is sugallja, a mechanikus zár nem igényel áramot és elemet. A titkos számok bármilyen megváltoztatását csak a kódtulajdonos végezheti el a változtatást ! A széf tulajdonosnak nincs szüksége kulcsra, tehát nem áll fenn az a gond, hogy elveszik a kulcs.

Elektronikus zár - ez a leggyakoribb és legnépszerűbb változat a széfek biztonságos lezárására. Itt meg kell jegyezni, hogy a zár elemekkel működik, és ezeket időnként ki kell cserélni. Ha az elem meghibásodik, a zár kívülről is táplálható árammal. A titkos számok újra és újra megváltoztathatók.

Ujjlenyomat olvasó zár - praktikus, gyors és egyszerű, a széf nyitása csak ujjnyomással végezhető. Többet nem fog gondot okozni a kódok vagy számkombinációk elfelejtése, a kulcsok helytelen elhelyezése vagy elvesztése. 60 különböző ujjlenyomat menthető.

Minnél nagyobb a biztonsági szint, annál biztonságosabb a bútórszéf.

Biztonsági széfek, biztonsági osztályozása:
A" a VDMA 24992 szerint, 1995 májusától
„S1” az EN 14450 szerint
„B” a VDMA 24992 szerint 1995 májusától
„EN 0” osztály a CSN EN1143-1 SZUCZ szerint
„EN 1” osztály a CSN EN 1143-1 SZUCZ szerint
I az EN 1143-1 Vds I osztály szerint, ECB-S EN-1
II az EN 1143-1 Vds II. osztály szerint, ECB-S EN-2
III az EN 1143-1 Vds III osztály szerint, ECB-S EN-3, VSÖ EN-3
IV az EN 1143-1 Vds IV osztály szerint ECB-S EN-4, VSÖ EN-4
V az EN 1143-1 Vds V osztály szerint
V az EN 1143-1 Vds V osztályú KB szerint
EN 2 osztály
EN 3 osztály
EN 4 osztály
S1 osztály
S2 osztály
VDMA „B”

Tipp: Beszéljen biztosító tanácsadójával - így tisztázhatja, melyik széf, mennyi összeget biztosított.

Lehet, hogy jelenleg választás előtt áll a bútoszéfek és a faliszéfek között. Tudjon meg többet weboldalunkon, a faliszéfekről.
Mivel a faliszéfet be szokták építeni a falba, figyelembe kell venni otthonának építésekor. A későbbi telepítés problémás lehet.
A bútorszéf telepítése bármikor lehetséges.