NEMESACÉL POSTALÁDÁK

Keresse meg weboldalunkon az egyedi rozsdamentes acél postaládát

A rozsdamentes acélból készült postaládák ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, ugyanakkor vizuálisan nagyon vonzóak. A rozsdamentes acél - más néven inox - tartós és fokozott rozsdaállóságal rendelkezik. A rozsdamentes acélból készült postaláda igazi látványosságot nyújt a ház homlokzatán. Az elegáns alapmodelltől a szokatlan formatervezési darabig, a ház falára vagy az oszlopra történő felszereléshez: keresse meg a kínálatunkba rendelkező rozsdamentes acél postaládát. Az összes rozsdamentes acélból készült postaláda időjárásálló és hengerkulccsal van ellátva, így maximális biztonságot kínálunk.

Edelstahlbriefkasten
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

28 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

28 termékek

oldalanként

Ragyog és rozsdamentes - vásárlása után évekig élvezheti a nemesacél postaládát, ugyanakkor egy gyönyörű látványosság a ház bejáratánál, kerítésen. Nem csak jól néz ki, de tökéletesen megvédi leveleit bármilyen, nem megfelelő időjárástól.

Akár több lakásosnak, akár egy családi háznak, biztosan megtalálja a megfelelő megoldást. Elegáns modellek széles választékát kínáljuk, minden egyedi igényre.

 Rottner Security, a nemesacél postaládák széles választékát kínálja. Időnként a rozsdamentes acél, Inox néven is megtalálható.

A postaláda kiválasztásakor azt tanácsoljuk, hogy vegye figyelembe a méretet, a kivitelt – design-t stb. Az összes nemesacél postaládák időjárásállóak, hengerzárral vannak felszerelve, így maximális biztonságot nyújtanak

Szépítse otthonát, udvarát, a Rottner Security nemesacél postaládáival.

A formatervezés szempontjából egyszerű modellek közül választhat - mint például a Libro postaláda, vagy a Harrow postaláda amely tervezett – design postaláda.

A postaládának nemcsak vizuálisan kell meggyőzőnek lennie, hanem mérete is fontos szerepet játszik - függetlenül attól, hogy keskeny vagy nagy postaládát keres, falra szerelhetőt vagy kerittésre szerelhetőt vagy szabadon álló postaládát - termékcsaládunk számos változatát kínálujk. Minden igénynek és ízlésnek létezik egy postaláda - válassza ki a személyes kedvencét. 

Postaládáink hengerzárral záródnak, 2 kulccsal rendelkeznek.

A nemesacél postaládákat fel lehet szerelni állványokra is – ezek megtalálhatók a rottner-security.hu weboldalunkon.

Search engine powered by ElasticSuite